14 yıl sonra yeniden!

Yeşil beyazlılar, Göztepe ile en son 16 Mart 2003’te karşılaşırken gülen taraf Bursaspor oldu.

14 yıl sonra yeniden!

Bursaspor ile Göztepe, Süper Lig tarihinde 33. kez karşı karşıya gelecek. Bu maçların 14’ünü yeşil beyazlı ekip kazanırken, İzmir temsilcisinin ise 11 galibiyeti bulunuyor. 7 randevuda ise taraflar eşitliği bozamadı. İki ekip ligde en son 16 Mart 2003’te karşı karşıya gelirken, sahadan galip ayrılan taraf 1-0’lık skorla Bursaspor oldu. Yeşil beyazlılar, son 4 lig mücadelesinde yenilgi yüzü görmezken, Göztepe ise son iki maçından mağlubiyetle ayrıldı.

İçeride kayıp yok

Yeşil beyazlı ekibin iç sahada da Göztepe’ye karşı üstünlüğü bulunuyor. 16 kez İzmir temsilcisini sahasında konuk eden Timsah, bunların yalnızca 2’sini kaybetti. Geride kalan maçların 10’unu kazanan yeşil beyazlılar, diğer 4 randevu da berabere kaldı. Göztepe ise, Bursaspor deplasmanında çıktığı 16 maçın 10’unda gol dahi atamazken, son 7 randevunun sadece birinde ağları havalandırdı. Aynı zamanda yeşil beyazlılar, bu sezon ligde sahasında çıktığı 5 maçın 4’ünü de kazanmasını bildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X