1461 Trabzon, Adana Demirspor Maçına Kilitlendi

1461 Trabzon Kulübü Asbaşkanı Nuhat Demir, Adana Demirspor karşısında galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Hüseyin Avni Aker…

1461 Trabzon, Adana Demirspor Maçına Kilitlendi

1461 Trabzon Kulübü Asbaşkanı Nuhat Demir, Adana Demirspor karşısında galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Hüseyin Avni Aker Stadı’nın bakımda olması nedeniyle Ordu 19 Eylül Stadı’nda Adana Demirspor ile oynayacakları maçta galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını belirten Demir, “Rakibimiz hücuma iyi çıkan, kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Biz her maçı kazanmak için oynuyoruz. Son maçta Altınordu’yu iyi oynayarak yendik. Bu maçtan da 3 puanla ayrılarak yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz” dedi. Demir, “Taraftarlarımız şundan emin olsunlar, sezonu sonuna kadar sahada Trabzon’u aslanlar gibi temsil eden bir takım olacak. Her maçta hedefimiz üç puan. Bunu başaracak kadro yapısı, kalitesine sahibiz. Taraftarımızla, halkımızla birleşerek PTT 1. Lig’de iyi şeyler yapacağız” diye konuştu. Asbaşkan Nihat Demir, terör saldırıları sonucu şehit olan polis ve askerlerin ailelerine başsağlığı dileyerek, “Yaralılara ise acil şifalar diliyoruz. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Hiçbir ana-baba ağlamasın. Terörle mücadele ederken bu vatan için canlarını veren evlatlarımızı asla unutmayacağız” diyerek sözlerini tamamladı. AKOKPO AFRİKA’DA YILIN EN İYİ 11’İNE SEÇİLDİ Sezon başında Ukrayna’nın Goverla takımından transfer edilen Serge Ognadon Akakpo, Afrika’da yılın en iyi 11’ine seçildi. Togo Milli Takımı’nda bulunan oyuncu, Djibouti ile oynanan maçın 3. dakikasında attığı golle takımın galip gelmesinde büyük rol oynamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X