15 gündür kayıp olan kardeşini arıyor

Bursa’da depresyon tedavisi gören 41 yaşındaki Barış Kılıkçıer’den 15 gündür haber alınamıyor.

15 gündür kayıp olan kardeşini arıyor

DHA’nın haberine göre, Osmangazi ilçesi Kükürtlü Mahallesi’nde annesiyle birlikte yaşayan ve uzun süredir depresyon tedavisi gören Barış Kılıkçıer, 10 Ağustos’ta diş hekimi ağabeyi Özgür Kılıkçıer’in muayenehanesine gitti.

Burada bir süre oturduktan sonra aniden kalkıp dışarı çıkan Barış Kılıkçıer, durakta yolcu alan belediye otobüsüne binip gitti, bir daha da kendisinden haber alınamadı.
 

baris-kilikcier.jpg
Barış Kılıkçıer

“Hayatından endişe ediyoruz”

Özgür Kılıkçıer, “Kardeşim depresyon tedavisi görüyor. 10 Ağustos sabahı muayenehanemde otururken ani bir hareketle dışarı çıktı. Ben de peşinden gittim. Son anda bir belediye otobüsüne bindiğini gördüm. Bir süre haber alamayınca polise kayıp bildirimi yaptık, polis ekipleriyle birlikte bindiği otobüsün güzergahında ve çevrede arama yaptık, bulamadık. Hayatından endişe ediyoruz” dedi.

“Bu kez 15 gün oldu, dönmedi”

Kardeşinin daha önce de benzer şekilde bir veya iki gün eve gelmediği zamanlar olduğunu söyleyen Özgür Kılıkçıer, “Bu kez 15 gün oldu, dönmedi. Kötü bir olay yaşamasından korkuyoruz. Bulunmasını istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X