15 Puan zirve getirir!

Bursaspor, rakiplerinin birbirleriyle karşılaşacağı 17 günde oynayacağı 5 maçı kazanırsa Süper Lig kapısı ardına kadar açılacak.

15 Puan zirve getirir!

Hatayspor, Büyükşehir Belediye Erzurum ve Adana Demir ile kıyasıya bir yarışa giren yeşil beyazlı takım rakiplerine göre önemli fikstür aventajına sahip.

Üst üste aldığı iki galibiyetin ardından çıktığı Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor karşısında hem istenilen futbolu sergileyemeyen hem de rakibine 2-1 mağlup olan Bursaspor zirve yarışında önemli bir fırsat kaçırdı. 39 puanla gittiği Erzurum’da kaptan Selçuk Şahin’in şık golüyle beraberliği yakalamasına rağmen Recep Aydın ile öne geçme şansını değerlendiremeyip son dakikalarda kalesinde gol gören yeşil beyazlı takım, Dadaşlar diyarından eli boş dönmek zorunda kalmıştı.

3 İÇERİDE 2 DIŞARIDA

2 takımın direkt Süper Lig vizesi alacağı TFF 1. Lig’de son 11 haftaya girilirken, 17 gün içerisinde oynanacak 5 maç zirve yarışında belirleyici rol oynayacak. Perşembe günü Altay ile başlayacak 5 maçlık seride Bursaspor, pazar günü İstanbul’da Ümraniyespor ile karşılaşacak. 7 Mart Cumartesi günü İstanbulspor’u ağırlayacak olan Timsah, 10 Mart Salı günü Balıkesir’e konuk olacak. Bursaspor’un 17 günlük yoğun maç programı 14 Mart Cumartesi günü evindeki Boluspor karşılaşmasıyla sona erecek.

SERİYE BAĞLAYALIM

46 puanlı lider Hatayspor, 42 puanlı BB Erzurumspor ve 37 puana sahip Adana Demir ile Süper Lig’e direkt yükselebilmek için mücadele veren Bursaspor’un 5 maçlık galibiyet serisi yakalaması hedefe ulaşma konusunda büyük avantaj sağlayacak. Rakiplerin kendi aralarında oynayacakları maçları göz önünde bulundurursak Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ve yeşil beyazlı futbolcuların önlerindeki bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirip Bursaspor’u layık olduğu Süper Lig’e taşımaları bekleniyor.

BİRBİRLERİNİ YİYECEKLER

Hatayspor’un Adana Demir (D) ve BB Erzurum (İ) ile üst üste iki maçı bulunuyor. BB Erzurum’un lider Hatay’ın yarı sıra play-off için mücadele eden Menemenspor, Karagümrük ve Akhisarspor ile maçları var. Adana Demir de üst üste Menemenspor (D), Hatayspor (İ), F.Karagümrük (D) ve Akhisarspor (İ) ile karşılaşacak. İşte bu 5 maçlık periyot ligin zirvesini yeniden şekillendirecek.

17 günde 5 maç

24. HAFTA
27 Şubat Perşembe: 19.00 Bursaspor-Altay
25. HAFTA
1 Mart Pazar 14.00 Ümraniye-Bursaspor
26. HAFTA
7 Mart Cumartesi: 19.00 Bursaspor-İstanbulspor
27.HAFTA
10 Mart Salı: 19.00 Balıkesir-Bursaspor
28. HAFTA
14 Mart Cumartesi: 19.00 Bursaspor-Boluspor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X