15 Temmuz coşkusu

Bursa’da 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında birçok spor organizasyonu düzenleniyor.

15 Temmuz coşkusu

RECAİ UYSAL

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında Bursa’da da birçok spor organizasyonu düzenlendi. Organizasyonlar kapsamında düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Anma Tekvando müsabakaları da büyük heyecana sahne oldu. Osmangazi Belediyesi Acemler Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalarda 14 kulüpten 152 sporcu kürsüye çıkma mücadelesi veriyor. 2005-2007 doğumlular arasındaki sporcuların mücadele ettiği organizasyon büyük heyecana sahne oluyor.

BUGÜN TAMAMLANACAK

Minik sporcuların kürsü mücadelesine aileler de ortak olurken, 15 Temmuz Şehitleri Anma Tekvando müsabakaları bugün tamamlanacak. 15 Temmuz’un yıldönümü etkinlikleri kapsamında ayrıca Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzu’nda yüzme, Kültürpark’ta atletizm, Kestel Spor Salonu’nda wushu, Uludağ’da tırmanma, Olimpik Trap-Skeet Atış Poligonu’nda atıcılık, Özlüce’de tenis ve Ürünlü’de rahvan at yarışları düzenlendi.

Acemler Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalar büyük heyecana sahne olurken, sporculara arkadaşları da destek verdi.

Müsabakalar sonunda kazanan sporcular büyük sevinç yaşarken, kaybedenleri teselli etmek antrenörleri ve hakemlere kaldı.

Açılışta Büyükler Tekvando Dünya Şampiyonası’nda ikincilik kürsüsüne çıkarak Bursa’ya gurur yaşatan Sağlıkgücü Spor Kulübü sporcusu Hatice Kübra İlgün ve antrenörü Fikret Temoçin’le biraraya gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Süleyman Şahin, başarılı sporcu ve antrenörünü kutladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X