15 Temmuz şehit ve gazileri anıldı

Osmangazi Belediyesi’nin Giresun Espiye Ericek Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliğinde düzenlediği programda 15 Temmuz şehit ve gazileri anıldı.

15 Temmuz şehit ve gazileri anıldı

Osmangazi Belediyesi Emek Yakup Aktaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma programına, AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Karadeniz, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kürşad Hasanoğlu, 15 Temmuz gazileri Sabri Ünal, Osman Nur Esen, Hasan Genç, Halil İbrahim Sağlık, Ahmet Belen, İsmail Sarıgül, Fatih Kaya ve çok sayıda davetli katıldı.

Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kürşad Hasanoğlu, yaptığı konuşmada, “15 Temmuz gecesi vatanını ve milletini korumak adına vatandaşlarımız şehit ve gazi oldular. Allah onlardan razı olsun” diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten de konuşmasında, “Şehitlik ve gazilik bu toprakları bize vatan yapan değerlerdir. Bizim tarihimizde birçok destan yer alıyor. 15 Temmuz gecesi de halkımız bir kahramanlık destanı yazdı” dedi.

Darbe girişimine karşı koymak adına İstanbul’da tankın altına yatarak yaralanan Sabri Ünal ise, “15 Temmuz gecesi millet olarak el ele verdik ve bu zalim topluluğu bertaraf ettik” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X