15 temmuz şehitleri anısına kan bağışı

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyerek 15 Temmuz şehitlerini anmak için kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenlendi.

15 temmuz şehitleri anısına kan bağışı

Parti binasında düzenlenen organizasyonda konuşan AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi canlarını veremediklerini ama kanlarını feda edeceklerini söyledi. Başkan Yazıcı, “Sosyal anlamda son derece kuvvetli manevi duyguları olan Yıldırımlı hemşehrilerimizi kan bağışı yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da ‘Kanımızın feda olduğunu her zaman göstermek istiyoruz. Sadece AK Parti camiası değil, 15 Temmuz gecesi bütün Türkiye’nin canını ve kanını nasıl feda etmek için hazır olduğunu gördük. Dolayısıyla 15 Temmuz’u asla unutmayacağız’ dedi. Böylesine anlamlı bir kampanya düzenledikleri için AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı’na teşekkür eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise “15 Temmuz gecesi sapkın bir azınlık, çoğunluğa zulüm yapmak istedi. Bu oyunu tezgâhlayanlar, milletimizin muazzam direnişini hesaba katamadı. Azgın azınlık, milletimizin haklı direnişi karşısında fazla direnemedi’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X