15 Temmuz’da Uludağ’a

Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Ersan Başar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret etti.

15 Temmuz’da Uludağ’a

Dağcılık branşında altyapı çalışmalarının güçlenerek devam etmesi için Bursa’ya gelen Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Ersan Başar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret etti. Dağcılık Federasyonu İl Temsilcisi Nazif Makas’ın da eşlik ettiği ziyarette Dağcılık branşında yeni başlatılan çalışmalar ve projeler masaya yatırıldı. İl Müdürü Şahin, Bursa’nın doğa sporlarının önemli kentlerinden biri olması için artarak sürdürülen çalışmalara dikkat çekti.

Bursa merkez olacak

Bursa’nın hem sporcu potansiyeli hem de yapılacak olan çalışmalar ve projelerle Bursa’yı dağcılık branşında merkez il olacağına inandığını ifade eden Şahin, bu doğrultuda gerek Federasyonla gerekse yerel yönetimlerle iş birliği yaparak Bursa’yı dağcılık branşında merkez il yapacaklarını söyledi. Toplantıda Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından 15 Temmuz Şehitleri anısına yapılması planlanan, 15 Temmuz’da 15 zirvede 15 demokrasi ateşi projesinin 15 ilden birinin de Bursa’nın zirvesi olan Uludağ’da yapılması kararlaştırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X