15 yaşındaki çocuğun bir anda dudaklarına yapışıp…

Kayseri’de evine giderken yolda karşılaştığı 15 yaşındaki erkek B.B.’yi dudağından öptüğü iddiasıyla tutuksuz yargılanan 66 yaşındaki Fikret Karabacak, 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

15 yaşındaki çocuğun bir anda dudaklarına yapışıp…

Olay, geçtiğimiz 13 Mart’ta merkez Melikgazi ilçesi Esentepe Mahallesi’nde meydana geldi. Evine gitmek için tramvaya binen ve Yazı Bağları durağında inen B.B., burada yolun karşısına geçerken Fikret Karabacak’la karşılaştı. ‘Suratın neden asık?’ diyen Karabacak, B.B’nin koluna girdi ve birlikte konuşarak yürümeye başladı. B.B’nin oturduğu binanın önüne gelen ikili, kameriyede bir süre sohbet etti. Çocuğa cep telefonu numarasını veren Fikret Karabacak, iddiaya göre B.B’yi öpmek istediğini söyleyip önce yanağından sonra sonra da aniden dudağından öptü. Olayı öğrenen ailenin şikayetçi olması üzerine, gözaltına alınan zanlı hakkında ‘Çocuğun cinsel istismarı’ suçlamasıyla dava açıldı.

 

Kayseri 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, duruşmaya tutuksuz sanık Fikret Karabacak, B.B ile babası A.B. katıldı. Mahkemedeki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen sanık, beraatını talep etti. Mahkeme heyeti sanığa, ‘Çocuğun cinsel istismarı’ suçundan, 6 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X