’16 Nisan ekonomide çığır açacak’

Maliye Bakanı Naci Ağbal, referandumun Türkiye’nin ekonomisinde çığır açacak yeni bir dönemin başlangıcı olacağını kaydetti.

’16 Nisan ekonomide çığır açacak’

Ağbal, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini belirtti. 16 Nisan sonrası Türkiye’nin çok daha huzurlu, istikrar içinde, ekonomisi güçlü bir Türkiye olacağını ifade eden Ağbal, ‘Türkiye ekonomisi daralsın buradan fırsat çıkaralım’ diye fırsat kollayanlar olduğuna dikkati çekti.

 Bakan Ağbal, ”Türkiye’de ‘faizler artsın’ diye bir koro halinde hep beraber raporlar yazdırdılar. ‘Ekonomi kötüye gidiyor’ diye birbirlerini destekleyen açıklamalar yaptılar ama onlar bir defa daha yanıldılar. Nitekim en son açıklanan büyüme rakamları gerçekten Türkiye ekonomisinin temellerinin ne kadar sağlam olduğunu bir defa daha ortaya çıkarttı. 

Ekonomimiz son çeyrekte yüzde 3,5 büyüdü. 2016’da ekonomimiz yüzde 3 büyüdü, bütün bu sıkıntılara rağmen Türkiye ekonomisi büyümeye devam ediyor. İnşallah 16 Nisan’dan sonra güçlü bir ‘evet’ desteği ile ekonomideki bu iyi gidişat daha da iyi olacak. 16 Nisan aslında Türkiye’nin ekonomisinde çığır açacak yeni bir dönemin başlangıcı olacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X