17. Şube’yi Nilüfer’de hizmete açtı

Yurtiçi ve yurtdışı şubeleriyle sofralara Bursa’nın eşsiz yerel lezzetlerinden biri olan kestane şekerini sunan İlka Şekerleme, iç pazarda büyüme hedefine doğru bir adım daha attı. Kardelen Kestane Şekeri’nin, kentin batı kesimine hitap edecek Ertuğrul Şu

17. Şube’yi Nilüfer’de hizmete açtı

Türkiye pazarında Kardelen ve Yaylacık markaları ile kestane şekeri üretimi yapan İlka Şekerleme, 2017 yılında açmayı düşündüğü 5 şubeden ilkini, Nilüfer’de hizmete soktu.

İzmir Yolu Nilüfer Ticaret Merkezi (NİLTİM) karşısında müşteri kabulüne başlayan Kardelen Kestane Şekeri Mağazası, İlka Şekerleme’nin Bursa’daki 17. şubesi oldu. Kardelen Kestane Şekeri Mağazalar Müdürü Setter Topuz, açılışta yaptığı konuşmada, kestane şekerine ulaşılabilirliği kolaylaştırmak amacıyla yeni şube açarak pazar ağını daha da genişlettiklerini söyledi.

​Bu yıl Bursa’da 5 yeni şube açmayı planladıklarını belirten Topuz, bunlardan ilkinin açılışını gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını kaydetti. İlka Şekerleme Eğitim ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Bekir Öztürk de, Bursa’nın batı bölgesine hitap edecek olan mağazanın, firmanın genişleme hedefine yönelik önemli bir adım olduğunu anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X