17 yaşındaki kıza çıplak fotoğraf şantajıyla…

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’nde 17 yaşındaki kız arkadaşına “Çıplak fotoğraflarını ailene gönderirim” diyerek tehdit ederek cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen 18 yaşındaki S.D., genç kızın fotoğrafını palşaldığı ileri sürülen B.Ü. adlı arkadaşı ile bir

17 yaşındaki kıza çıplak fotoğraf şantajıyla…

Olay, 17 yaşındaki K.A.’nın karşılaştığı olayları ailesine anlatması üzerine anlatması üzerine ailesi de durumu jandarmaya bildirerek şikayetçi oldu. Genç kızın erkek arkadaşı olduğu belirlenen S.D.’nin, genç kızın çıplak fotoğraflarını cep telefonuna yüklediği ve “Bu fotoğrafları ailene vereceğim” diyerek Hendek ile Akyazı İlçesi’nde 3 kez kendisine cinsel istismarda bulunduğu belirtildi. 

Son olarak S.D., genç kızın fotoğraflarını arkadaşı B.Ü.’ye verdiğini de söyleyince jandarma iki genci ‘Cinsel istismar’ suçlamasıyla gözaltına aldı. Şüphelilerin cep telefonlarına da el knuldu. Soruşturma sonunda iki genç adliyeye sevk edilecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X