18 gün arayla gelen ikiz mutluluk

İzmir’de 31 yaşıdaki ikiz kardeşler Seden Sevenoğlu Tunalı ile Sidal Sevenoğlu Çandarlı aynı dönemde hamile kalıp 18 gün arayla doğum yapınca kırkları karıştı. İkinci kez anne olan ikizler, ikinci bebeklerinin arada gün farkı olduğu için ikiz gibi büyüyec

18 gün arayla gelen ikiz mutluluk

Hamileliği süresince de görev yaptığı İzmir Kent Hastanesi’nde gebelere plates eğitimi veren uzman fizyoterapist Seden Sevenoğlu Tunalı, geçen 4 Mart’ta aynı hastanede normal doğumla kızı Tuana’yı dünyaya getirdi. İlk anneliği oğlu Balkan (4) ile tadan Tunalı ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşarken, aynı dönemde hamilelik geçirdikleri ikiz kardeşi Sidal Çandarlı da geçen 22 Mart’ta doğum yaptı. İkiz kardeşlerin kırkı karıştı. Mimar Sidal Çandarlı 2 yaşındaki oğlu Ege’ye, Altay adını verdiği bir erkek kardeş getirirken, ikinci doğumu da sezaryenle gerçekleşti. 

İkinci bebekleriyle büyük bir aile olduklarını belirten Seden Sevenoğlu Tunalı, ikizinin de ortak duygu ve düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

“İkizimle aynı anda hamilelik geçirmek, 18 gün arayla aynı duygu ve değişimleri yaşıyor olmak paylaşımlarımızı daha da arttırdı. Ama bunun yanında arka arkaya gelen hamilelik haberlerimiz ailemizi şoke etti, özellikle annemizi. 9 ayımızı acaba aynı gün doğurur muyuz endişesi ve heyecanıyla geçirdik. İkiz olmamız sebebiyle son aylarımızda bizi birlikte görenler şaşkınlıklarını gizleyemeyip yolda çevirir olmuşlardı. Birkaç gün arayla tekrar anne olmaksa bambaşka bir duygu; 2 hafta üst üste aynı yoğun duyguları yaşadık her ikimizde. Şimdi uykusuzluğumuzu da, yorgunluğumuzu da birlikte yaşıyoruz ve hayalini kurduğumuz kalabalık bir aile olmanın mutluluğunu gürültülü dahi olsa hep birlikte paylaşıyoruz.”

Öte yandan ikiz kardeşler, 40’ları çıkınca piknikte bir araya gelip büyük bir aile olmanın sevincini yaşadı. Seden Sevenoğlu Tunalı eşi Metin Efe Tunalı ve çocukları Tuana ile Balkan, Sidal Çandarlı eşi Cem Çandarlı ve oğulları Ege ile Altay, anneleri Feray Sevenoğlu babaları Sabri Sevenoğlu ile mutluluk tablosu çizdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X