18 Mart Çanakkale Zaferi şehitlikte kutlandı

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Kaymakam Eren Arslan, 18 Mart Çanakkale Zaferini Anma ve Şehitler Gününü Garnizon Şehitliğinde düzenlenen törenle kutladı.

18 Mart Çanakkale Zaferi şehitlikte kutlandı

Türk tarihinin altın sayfalarından olan, eşsiz kahramanlıkların yaşandığı, vatan ve millet sevgisinin sembolleştiği, ülkenin her köşesinden gelen gençlerin kutsal saydığı değerler için canını feda ederek “Çanakkale geçilmez” destanını yazdığı eşsiz zaferin 106. yılı İnegöl protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve şehit ailelerinin katılımı ile düzenlenen törende kutlandı.

ÇELENK SUNUMU VE DUA YAPILDI

Saat 09.30’da İnegöl Garnizon Şehitliğinde yapılan tören ile Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği İnegöl Şubesi’nin çelenklerini şehitliğe sunmasıyla başladı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okundu. Ardından Ulucami İmam Hatibi Recep Ergün’ün Kuran tilaveti sonrası İlçe Vaizi Faik Oğuz ile birlikte şehitlerimiz için dua yapıldı.

Tören, şehit mezarlarına karanfillerin bırakılmasıyla son buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X