18 yaş altı ve 65 yaş üstü dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor…

Kademeli normalleşmede 18 yaş altı ve 65 yaş üstü için yasaklar devam ediyor mu? Detaylar haberimizde…

18 yaş altı ve 65 yaş üstü dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor…

Tam kapanmanın sona erdiği bugün merak edilen en çok konulardan biri de 18 yaş altı gençler ve 65 yaş üstünün yasaklarının devam edip etmeyeceği…

Alınan karara göre; 18 yaş altı çocuklar ve iki doz aşısını yaptıran 65 yaş üstü vatandaşlar için yasaklar kalktı…

Bursa Valiliği’nin aldığı karar şöyle;

18 yaş altı gençler ve çocuklarımız ile aşı hakkını kullanarak iki doz aşı olmuş olan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız için herkes için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının dışında ayrıca bir sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayacaktır.

Aşı hakkı bulunmasına rağmen aşı olmayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ise hafta içi günlerde sadece 10.00-­14.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek olup, hafta sonları tam gün sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olacaklardır.

Sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olup olmadığına bakılmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklarımız kademeli normalleşme döneminde şehir içi toplu ulaşım araçlarını (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanamayacaklardır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X