18 yaşındaki Melisa’dan haber var

Adana’da “okula gidiyordum” diye evden ayrılan ve 2 gündür kendisinden haber alınamayan 18 yaşındaki 4.5 aylık nişanlı Melisa Şölen’in sevgilisiyle kaçtığı öğrenildi.

18 yaşındaki Melisa’dan haber var

Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi’nde oturan Melisa Şölen, 12 Mart Perşembe günü saat 12.30’da “Okula gidiyorum” diyerek evden ayrıldı. Ancak Fatih Ticaret Meslek Lisesi’nde okuyan genç kızdan bir daha haber alınamadı. Şölen’in gözü yaşlı annesi Zehra Şölen (54) ve nişanlısı Cem Perçin, medya organları aracılığıyla Melisa’ya seslenip, geri dönmesini istedi. Kızının sonunun hunharca katledilen Özgecan Aslan gibi olacağından korkan Zehra Şölen, kızının bulunması için yetkililerden yardım istedi.

BAŞKASINI SEVDİĞİ İÇİN KAÇMIŞ

Annesinin feryadından medya aracılığıyla haberdar olan Melisa Şölen, ailesini telefonla arayarak iyi olduğunu ve başkasını sevdiği için nişanlısını ve evini terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ailesine yurtdışında olduğunu söyleyen Melisa Şölen, ailesinin tüm ikna çabalarına rağmen geri dönmek istemediğini bildirdiği öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X