188 aileye temizlik hizmeti

Orhangazi Belediyesi, ilçe genelinde ‘Evde Temizlik Hizmeti’ vermeyi sürdürüyor.

188 aileye temizlik hizmeti

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, tarafından yürütülen Evde Temizlik Hizmetleri kapsamında ilçe genelinde 188 aileye 15 günlük periyotlar halinde temizlik hizmeti verildiği belirtildi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “Ekiplerimiz bayan temizlik elemanları ile birlikte ilçe genelinde sistemde kayıtlı olan ailelerin evlerinde 15 günlük periyodlar halinde temizlik hizmeti sunuyoruz. Bu çalışma kapsamında evin genel temizliğinin yanı sıra, halı yıkama, perde temizliği, çamaşır, bulaşık olmak üzere tüm temizlik hizmetleri sunuluyor” dedi. 

SOSYAL BELEDİYECİLİK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “Bizler her vatandaşımızı kendi ailemiz, her bireyimizi kendi bireyimiz olarak görüyoruz. Bu bağlamda bizlerle irtibata geçen, ihtiyaç sahibi olan ya da yalnız yaşayan yaşlı ailelerimizin her konudaki ihtiyaçları için yanlarında yer alıyoruz. İsteyen ailelerimizin saç ve sakal tıraşından, yaşlı ve kendi ihtiyacını gideremeyen ailelerin banyo işlemlerine kadar her türlü hizmeti sunuyoruz. Öyle ki, bazı yaşlı çiftlerimiz kendilerine Kuran-ı Kerim okunmasını ve kendilerinin dinlemek istediklerini söyledikleri bile oluyor. Bu konuda da din görevlilerimiz ailelerimize Kuran-ı Kerim okuyup onların taleplerini de karşılıyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X