19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun…

Atatürk’ün Samsun’da yaktığı bağımsızlık ve aydınlanma meşalesi 103 yıldır hiç sönmüyor. Türk gençliği, Ata’sının emanetine gururla sahip çıkıyor.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun…

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram’ı bugün büyük bir coşku ile kutluyoruz.

Her yer kırmızı beyaz. Gençler, ellerinde ay yıldızlı bayraklarla geleceğe yürüyor.

Türkiye, Ulu Önder ve silah arkadaşlarının önünde bir kez daha saygı ile eğiliyor.

BURSA’DA YÜRÜYÜŞ VAR

Bursa’da saat 10-30 ile 11.00 arasında bir dizi etkinlik var. Gençler, Tophane Saltanat Kapı’dan Heykel’e yürüyecek. Atatürk Anıtı’na çelenk konulacak. Şiirler okunacak, halk dansları gösterileri yapılacak. Ardından bayram coşkusu tüm şehre yayılacak.

Trafiğe tören ayarı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde yapılacak etkinlikler dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapalı olacak. Buna göre bugün 10-11 saatleri arasında,Gençlik Yürüyüşü’nün yapılacağı eski Devlet Hastanesi önünden Çakırhamam Kavşağı istikameti kapatılacak. Altıparmak Caddesi’nden Heykel’e çıkış kapatılarak Cemal Nadir Caddesi’ne zorunlu dönüş verilecek. Demokrasi Meydanı’ndan Atatürk Caddesi istikametine varyant altı ve üstü kapatılarak, Altıparmak Caddesi’ne trafik akımı yönlendirilecek. Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenecek olan etkinliler kapsamında ise Fatih Sultan Mehmet Cami kavşağı ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Tuna Kavşağı arası bir yön, Kanuni Caddesi, İnebey Sokak, Emniyet Caddesi ve Cami Sokak güzergâhındaki cadde ve sokaklar ile bağlantı yolları, saat 18.30 ile 20.30 saatleri arasında araç trafiğine kapatılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X