19 Mayıs kutlamasında fenalaştılar

Gaziantep’te, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi. Tören sırasında baygınlık geçiren zabıta memuru, polis tarafından kucakta taşınarak Kızılay çadırına götürüldü. Antalya’nın Serik ilçesinde de 19 Mayıs töreninde Türk bayrağı taşıyan lise öğrencisi Samet Orhan Güler fenalaşıp yere yığıldı.

19 Mayıs kutlamasında fenalaştılar

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda, koronavirüs salgını nedeniyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda, kısıtlı katılımla tören düzenlendi. Törene; Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, Gaziantep Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ve öğretmenler katıldı. İl Müdürü Özbay, Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

ZABITA BAYGINLIK GEÇİRDİ

Tören alanında görevli olduğu sırada, baygınlık geçiren bir zabıta ise polis tarafından kucağa alınarak Kızılay çadırına götürüldü. Burada müdahale edilen zabıtanın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Gaziantep ve Antalyadan peş peşe haberler geldi 19 Mayıs kutlamasında fenalaştılar

 TÖRENDE BAYRAK TAŞIYAN ÖĞRENCİ BAYGINLIK GEÇİRDİ

Antalya’nın Serik ilçesinde de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi. Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törene Kaymakam Mehmet Kurdoğlu, Belediye Başkanı Enver Aputkan, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Abdullah Aytekin, siyasi partilerin başkanları, STK temsilcileri, daire müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen’in Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Mevlüt Özen’in günün anlam ve önemini belirten konuşması ve Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerinin şiir okumasıyla tören sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X