19 Mayıs Mahallesi’ne park ve meydan sözü

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanıyla makamını bu hafta Nilüfer’in yeni mahallelerinden biri olan 19 Mayıs Mahallesi’ne taşıdı.

19 Mayıs Mahallesi’ne park ve meydan sözü

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Bozbey, sıkıntı ve talepleri dinledi. 19 Mayıs Mahalle Muhtarı Hasan Başlı ile de görüşen Bozbey, bölgeye yeni bir meydan yapılacağını belirtti. Proje çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Bozbey, “Proje hayata geçtiği zaman mahallenin merkezi olacak. Park projemiz de tamamlanmak üzere” dedi. 

Bölgede altyapının bitmek üzere olduğuna dikkat çeken Başkan Bozbey, “ Büyükşehir Belediyesi’nin anayolları da tamamlaması gerekiyor. Onlar tamamlarsa biz de tali yollarla anayollara bağlantı yapacağız ve sorun kalmayacak” dedi. 

Nilüfer’in ilk huzurevinin 19 Mayıs Mahallesi’nde faaliyete geçirildiğini söyleyen Başkan Bozbey, Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi projesinin de yine aynı mahallede yapılacağını sözlerine ekledi.

Gün boyu çalışmalarını 19 Mayıs Mahallesi’nde yürüten Başkan Bozbey, kendisinden randevu talep edenlerle de görüştü. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X