19 yıllık eşinden bir şok daha: Eşinin sevgilisi hamile kaldı

Ali Küçükbalçık’ın usta sanatçı Kibariye’yi, Lübnanlı bir kadınla Kıbrıs’ta aldattığı haberlerinden sonra şimdi de genç kadının Küçükbalçık’tan hamile olduğu ortaya çıktı.

19 yıllık eşinden bir şok daha: Eşinin sevgilisi hamile kaldı

1 Mayıs 2018 tarihinde Kibariye’nin 19 senelik eşi Ali Küçükbalçık çalışanlarının parasını ödemediğini ve Kibariye’yi aldattığı ortaya Sözcü tarafından ortaya çıkarılmıştı.

SEVGİLİSİ BEBEK BEKLİYOR

Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık’ın Lübnan asıllı bir kadın ile ilişkisinin olduğu ve mal varlığını Kıbrıs’ta bulunan kumarhanelerde tükettiği magazin kulislerinde oldukça konuşulmuştu. Son olarak Küçükbalçık’ın Lübnan asıllı sevgilisinin hamile olduğu iddia edildi.

kibariye-yi-aldatan-ali-kucukbalcik-in-sevgilisi-10881793_7528_m.jpg

SEVGİLİSİ VE KARISININ EVLERİ 5 DAKİKALIK MESAFEDE

Genç kadın, Kibariye ve eşinin oturduğu Ataşehir’de Küçükbalçık’ın tuttuğu bir evde yaşıyor. Evlerin arası ise sadece 5 dakika uzaklıkta.

BOŞANMA DAVASI AÇIYOR

Duymayan Kalmasın programının haberine göre; Kibariye, 19 senelik eşi Ali Küçükbalçık’tan boşanıyor.

“UĞRAŞAMAM ONLARLA”

Sözcü ekibi Kibariye’nin annesine ulaşarak konu hakkında bilgi almak istedi. Ancak Kibariye’nin annesi Makbule Tokmak, “Ben hiç bir şey bilmiyorum. Hastayım uğraşamam onlarla. Bu konulara beni dahil etmeyin olur mu annecim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X