2 ay boyunca yatıp film izleyecek eleman aranıyor!

İlginç iş ilanlarıyla sık sık gündeme gelen NASA, şimdi de 2 ay boyunca yatarak film izleyecek gönüllüler arıyor. İşte alınan kişilere yaklaşık 100 bin TL maaş ödenecek.

2 ay boyunca yatıp film izleyecek eleman aranıyor!

Geçtiğimiz haftalarda Mars’a göndereceği astronotlar için aradığı kriterler arasında esprili olmayı da sıralayan Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), yeni bir iş ilanı ile gündemde.

NASA, mikro yerçekiminin etkilerini incelemek için iki ay boyunca yatarak film izleyecek gönüllüler arıyor. Yapılan açıklamaya göre, işe alınan kişilere 2 ay için yaklaşık 100 bin TL ücret ödenecek.

2 ay boyunca yatıp film izleyecek eleman aranıyor! - Sayfa 2

Almanya’nın Köln kentindeki Uzay Araştırma Merkezi’nde yapılacak çalışma için 12’si kadın 12’si erkek olmak üzere 24 gönüllü seçilecek.

Adaylarda aranan şartlar ise şöyle: 24-55 yaşları arasında olmak, Almanca bilmek, herhangi bir sağlık sorununa sahip olmamak.

2 ay boyunca yatıp film izleyecek eleman aranıyor! - Sayfa 5

NASA’NIN ASTRONOT ADAYLARINA SORDUĞU SORULAR

Amerikan Havacılık ve Uzay İdaresi(NASA)’nin astronot adaylarına mülakat esnasında sorduğu sorular yayımlandı. 16 sorudan oluşan bu mini testle; adayların fizik bilimi bilgisi ve NASA hakkındaki genel kültürleri sorgulanırken, akıl yürütme teknikleri ve psikolojik yönelimleri ile ilgili bilgi ediniliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X