2 bin 264 çocuğa ücretsiz eğitim

Ülkenin geleceğini şekillendirecek olan çocuklara yapılan yatırımın en doğru hizmet olduğunu ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, YIL-MEK Okul Öncesi Sınıfı öğrencileri ile bir araya geldi.

2 bin 264 çocuğa ücretsiz eğitim

Vakıf Mahalle Konağı’nda, Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK) kapsamında, miniklere ücretsiz okul öncesi eğitimi verilen birimi ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Okul öncesi eğitimin çocukların donanımlı bireyler olarak yetişmesinin ilk basamağı olduğunu vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Eğitim, aile içerisinde başlayan ve ömür boyu süre gelen bir önemli olgudur. Geleceğini garanti altına almak isteyen her toplum çocuklarını özenle yetiştirmelidir. Bu seferberliğin altın anahtarı ise okul öncesi eğitimdir. Yıldırım Belediyesi olarak bizler de, öncelikli hizmet grubumuzda yer alan yavrularımıza ücretsiz olarak verdiğimiz okul öncesi eğitim kurslarımızla, ilçemizin ve ülkemizin geleceğine yatırım yapıyoruz ” dedi. 

YIL-MEK Okul Öncesi Eğitim Sınıfları’nda öğrenim gören çocukların büyük bir özveri ve şefkatle yetiştirildiğini belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “31 mahallemizde, 52 sınıf ve 96 şubede faaliyet gösteren, okul öncesi eğitim sınıflarında ücretsiz eğitim gören 2 bin 264 çocuğumuzun başarılı, sağlıklı ve donanımlı bireyler olarak yetişmeleri öncelikli hedefimizdir. Evlatlarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz, çocuklarımıza yakın ilgi gösteriyor ve kendilerini öz evlatlarından ayrı tutmadan sıcak davranıyor. Yavrularımıza bir fidan gibi yaklaşıp, gelecekte köklü bir ağaç olmalarında büyük pay sahibi olacak öğretmenlerimizi de gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı kutluyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X