2 bin 550 traktör de muayeneden geçti

TÜV Türk Muayene İstasyonu tarafından İnegöl’e bağlı mahallelerde bulunan traktörlere yönelik başlatılan, Gezici Fenni Muayene çalışmaları sona erirken, 2 bin 550 traktör de muayeneden geçti.

2 bin 550 traktör de muayeneden geçti

İnegöl Ziraat Odası Başkanlığının talebi ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in yoğun çalışmaları sonucunda İnegöl’e bağlı Ortaköy Mahallesinde başlayan muayene hizmeti Edebey, Kozluca’da devam edip, Kurşunlu’da sona erdi. İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, Kurşunlu mahallesine giderek son günkü muayene işlemlerini inceledi.

Uygulama hakkında açıklama yapan Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, “2014 yılının son ayına kadar 2 bin 200 traktör fenni muayenesini yaptırmıştık. O dönemde program yetmediğinden dolayı yaklaşık 400 traktörün muayenesi olmamıştı. TÜV Türk’e müracaatımızı yaptık. Müracaatın ardından geri kalan traktörlerin fenni muayene işlemleri başladı. Bugün muayene çalışmalarımız Kurşunlu mahallesinde sona erdi. 5 gün içerisinde 350 traktörün daha muayenesi yapıldı. 2014 yılı ve 2015 yılı olmak üzere toplamda 2 bin 550 traktörün muayenesi yapıldı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X