2 feci kaza! 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Bingöl- Elazığ kara yolunda kontrolden çıkarak istinat duvarına çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti. Genç Caddesi’nde de hafif ticari araçla otomobilin çarpışmasıyla 4 kişi yaralandı. Kazada ölen uzman çavuş için tören düzenlendi.

2 feci kaza! 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Kaza, saat 04.00 sıralarında Bingöl Elazığ kara yolu 10’uncu kilometresinde meydana geldi. Alper Nuriçil yönetimindeki 12 AC 343 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak istinat duvarına çarptı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Bingölde 2 feci kaza 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Yapılan kontrolde sürücü Nuriçil ile yanındaki ismi öğrenilemeyen kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler otopsi için Bingöl Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, gece saatlerinde kent merkezinde Genç Caddesi’nde M.K. yönetimindeki 38 AFZ 475 plakalı hafif ticari araç ile A.K. idaresindeki 23 BF 138 plakalı otomobilin çarpışmasıyla 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bingölde 2 feci kaza 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

KAZADA ÖLEN UZMAN ÇAVUŞ İÇİN TÖREN

Bingöl- Elazığ kara yolunun 10’uncu kilometresinde, idaresindeki otomobilin kontrolden çıkıp istinat duvarına çarpmasıyla hayatını kaybeden Alper Nuri Çil’in, İl Jandarma Komutanlığı’nda ‘uzman çavuş’ olarak görev yaptığı öğrenildi. Çil’in cenazesi, otopsinin ardından Bingöl Havalimanı’nda düzenlenen törenle memleketi Afyonkarahisar’a gönderildi. Törene İl Jandarma Komutanı Bilgihan Yeşilyurt, İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan ve askeri personel katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X