2 kişiyi öldüren ambulans şoförü adliyeye sevk edildi

Bursa’da, boşandığı hemşire eşinin dini nikahla evlendiği adam ile oğlunu acil servis önünde kurşun yağmuruna tutan ambulans şoförü adliyeye sevk edildi.

2 kişiyi öldüren ambulans şoförü adliyeye sevk edildi

Olay, dün gece saat 01.30 sıralarında Çekirge Devlet Hastanesi acil servisi önünde meydana geldi. Bu hastanede hemşire olarak çalışan Fatma Y.’den bir süre önce ayrılan ambulans şoförü İ.G. (41), Ankara’dan Bursa’ya gelirken, Fatma Y.’yi arayarak, “Seninle konuşacağız, hastaneden ayrılma” dedi. 

Bunun üzerine Fatma Y, rapor alarak evine gitti. Eski eşini hastanede bulamayan İ.G., Fatma Y.’yi aradı. Hastaneye, hemşire Fatma Y.’nin dini nikahla evlendiği Muammer Kılıç (46) ile oğlu Muhammet Enez Kılıç (18) geldi. Buluştuktan sonra taraflar arasında tartışma çıktı. Belindeki tabancayı çıkaran İ.G., acil servis önünde baba ile oğlunu kurşun yağmuruna tuttu. Baba-oğul doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından İ.G. polise teslim oldu. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen katil zanlısı, gazetecilere, “Çekmeyin. Ben devle memuruyum” diye çıkıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X