2. Lig ve 3.Lig’de start günü! İşte Bursa takımlarının programı…

Saat 13.00’te başlayacak maçlarda İnegölspor, Zonguldak Kömür deplasmanında, Karacabey ise evinde Kastamonu karşısında galibiyet arayacak. Bursa Yıldırımspor da Adıyaman 1954’e konuk olacak.

2. Lig ve 3.Lig’de start günü! İşte Bursa takımlarının programı…

Misli.com 2. ve 3. Lig’deki temsilcilerimiz ikinci yarının ilk maçlarına bugün saat 13.00’te çıkacak.

2. Lig Beyaz Grup’ta son 5 haftada 3 galibiyet ve 2 beraberlikle çıkışa geçen ve ilk devreyi 18 puanla 13. sırada tamamlayan İnegölspor, bugün deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak. Bordo beyazlılar, Devrek İlçe Stadı’nda oynanacak müsabakayı kazanıp tırmanışını sürdürmek istiyor.

YILDIRIM’IN ZOR OYUNU
Bu sezon ilk kez 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Karacabey Belediyespor ise ikinci yarıya evinde Kastamonuspor maçıyla start verecek. İlk devreyi 26 puanla 12. basamakta tamamlayan Küheylanlar mücadeleden galibiyetle ayrılmakta kararlı.

3.Lig 4. Grup’ta ilk yarıyı 31 puanla lider tamamlayan Bursa Yıldırımspor da zorlu Adıyaman 1954 deplasmanında koltuğunu korumak için sahaya çıkacak.

2.LİG BEYAZ GRUP

Z.Kömürspor-İnegölspor
STAT: Devrek İlçe
SAAT: 13.00
HAKEM: Alpaslan Şen

2.LİG KIRMIZI GRUP

Karacabey Bld.-Kastamonu
STAT: M. Fehmi Gerçeker
SAAT: 13.00
HAKEM: Deniz Sercan Akgül

3. LİG 4. GRUP

Adıyaman 1954-Bursa Yıldırım
STAT: Adıyaman Atatürk
SAAT: 13.00
HAKEM: Celal Bayraklı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X