2.Lig’deki Bursa ekibi 1.Lig kapısında! İzmir’deki tarihi maç saat kaçta hangi kanalda?

Karacabey Belediyespor, muhteşem hikayesini Spor Toto 1.Lig biletiyle taçlandırmak istiyor… İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda Bodrumspor ile oynanacak tarihi karşılaşma saat 21.00’de başlayacak. Teknik Direktör Tahsin Tam’ın öğrencileri 1.Lig vizesi alarak Ege’den dönmeyi hedefliyor.

2.Lig’deki Bursa ekibi 1.Lig kapısında! İzmir’deki tarihi maç saat kaçta hangi kanalda?

Teco Karacabey Belediyespor, tarihinin en önemli maçına çıkıyor. Mavi siyahlılar, TFF 2.Lig play-off finalinde bugün Muğla temsilcisi Bodrumspor ile İzmir’de karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, maçı kazanması halinde tarihinde ilk kez Spor Toto 1.Lig’de mücadele etmeye hak kazanacak.

ALİ ŞANSALAN YÖNETECEK
Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda oynanacak tarihi karşılaşma saat 21.00’de başlayacak. Mücadeleyi Çanakkale bölgesi Üst Klasman Hakemi Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını ise Bilal Gölen ve Abdullah Bora Özkara yapacak.

BURAYA NASIL GELDİ?
Sezona çok kötü başlayıp ilk yarıyı 16 puanla 17.sırada tamamlayan Teco Karacabey Belediyespor, devre arasında yaptığı hamlelerle çıkışa geçmeyi başardı. Teknik direktörlük görevine Bursalı teknik adam Tahsin Tam’ı getiren ve nokta transferler gerçekleştiren mavi siyahlı ekip, göze hoş gelen futbolu ve aldığı seri galibiyetlerle üst sıralara tırmandı.

HEDEF 1.LİG
Normal sezonu 56 puanla 3. basamakta bitiren Karacabey Belediyespor, play-off çeyrek finalinde Isparta 32 Spor’u, yarı finalde ise Tarsus İdman Yurdu’nu safdışı bırakarak finale yükselmeyi başardı. Küheylan, bugün de Bodrumspor’u mağlup ederek adını Spor Toto 1.Lig’e yazdırmak istiyor. Başarılı teknik adam Tahsin Tam da, “Bu finali hak ettiğimizi düşünüyoruz. İnşallah bunu 1.Lig’e çıkarak taçlandırmak istiyoruz’ dedi.

21.00/A Spor

5180 bilet ayrıldı

Teco Karacabey Belediyespor ile Bordumspor arasında oynanacak 2.Lig play-off final maçı için Karacabey ve Bursa’dan 30’a yakın otobüsün kaldırılması, ayrıca birçok taraftarın da özel araçlarıyla İzmir’e gitmesi bekleniyor. Karacabey Belediyespor’u destekleyen taraftarlar için maraton tribününde 5180 bilet ayrılırken, maç saatine kadar biletlerin tükeneceği öngörülüyor.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X