2. Lig’deki Bursa ekibi farklı kazandı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’taki temsilcilerimizden Karacabey Belediyespor evinde konuk ettiği Ankaraspor’u 4-1 mağlup etti. Başkent ekibini bozguna uğratan mavi siyahlılar bu galibiyetle puanını 47’ye yükseltti.

2. Lig’deki Bursa ekibi farklı kazandı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’taki temsilcilerimizden Karacabey Belediyespor sahasında konuk ettiği play-off potasındaki Ankaraspor’u 4-1’lik skorla bozguna uğrattı.

Mustafa Fehmi Gerçeker Stadı’ndaki karşılaşmaya hızlı başlayan Bursa ekibi 3. dakikada Ersel Aslıyüksek ile gol perdesi açtı: 1-0. 5. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Ersel skoru 2-0’a getiren isim oldu. 40’ta ise Tuğkan Kamışoğlu fileleri sarsıp ilk yarının skorunu 3-0 olarak belirledi.

NAZİLLİ’YE GİDECEK

Geçen haftayı fikstür gereği maç yapmadan tamamlayan Karacabey Belediyespor, ikinci yarıda oyunu rolantiye aldı.

Ankaraspor 79’da Ömer Faruk Sezgin’in golüyle skoru 3-1’e getirse de 82. dakikada sahneye çıkan Onur Öztonga maçın skorunu 4-1 olarak ilan etti. 47 puanla 7. sıraya yerleşen Karacabey Belediyespor 21 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Nazilli Belediyespor deplasmanına çıkacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X