2. Lig’deki Bursa ekibi, rakibini ateşe attı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’taki temsilcilerimizden Karacabey Belediyespor, Nazilli Belediyespor’u deplasmanda 3-1 mağlup etti.

2. Lig’deki Bursa ekibi, rakibini ateşe attı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’taki temsilcimiz Karacabey Belediyespor, küme düşme korkusu yaşayan Nazilli Belediyespor’u deplasmanda 3-1 mağlup etti.

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın 28. dakikasında Nazilli Belediyesporlu Hüseyin Cihan kırmızı kart gördü. 51. dakikada Karacebey Belediyespor’un kazandığı penaltıyı Ersel Aslıyüksek gole çevirip takımını 1-0 öne geçirdi.

64. dakikada Ömer Faruk konuk takımı iki farklı üstünlüğe taşıdı: 0-2. Ömer Faruk bu kez 76. dakikada sahne aldı ve skor 3-0 oldu.

Nazilli Belediyespor, 77. dakikada Talha’nın golüyle farkı bire indirse de Bursa ekibi 3 puanı 3-1’lik skorla kazanan taraf oldu.

Nazilli Belediyespor bu sonucun ardından 38 puanda kaldı, Karacabey Belediye ise 50 puana yükselip play-off hattını 6 puan geriden takip etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X