2.Lig’deki Bursa ekibi transfere hız verdi… İki imza var…

Lacivert siyahlılar, ilk kez mücadele edece TFF 2. Lig kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor… İç transferde 18 yaşındaki Mehmet Alp’la sözleşme yenileyen Karacabey Belediyespor, son olarak Hekimoğlu Trabzon’da forma giyen 24 yaşındaki Taşkın Kartal’la da 1 yıllık sözleşme imzaladı.

2.Lig’deki Bursa ekibi transfere hız verdi… İki imza var…

Yeni sezonda TFF 2. Lig’de mücadele edecek Karacabey Belediyespor, iç transferde Mehmet Alp Karaman’la sözleşme yenilerken, Hekimoğlu Trabzon’dan Taşkın Kartal’ı transfer etti.

Kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Bursa ekibi, Karaman’ı takımda tutarken, 24 yaşında orta saha oyuncusu Taşkın Kartal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İlk kez mücadele edeceği ligde başarılı olmak isteyen lacivert siyahlılar, 18 yaşındaki Mehmet Alp Karaman Karacabey Belediyespor’da kaldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Mehmet Alp Karaman

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Başkan İsmail Ülker, “Geçtiğimiz sene şampiyon olan kadromuzda yer alan oyuncumuz Mehmet Alp Karaman ile 1 yıllığına yeniden anlaştık. Kendisi gelecek vadeden bir oyuncu. Eksik gördüğümüz bölgelere takviyelerimiz olacak. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Orta saha mevkisine Hekimoğlu Trabzon’dan Taşkın Kartal’ı 1 yıllığına transfer ettik. Her iki taraf için de hayırlı olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X