2. Lig’deki Bursa ekibi umut saçtı

Bandırmaspor’a 1-0 mağlup olan Bursa ekibi Karacabey Belediyespor’da, özellikle ilkyarıda gösterilen performans lig öncesi umutları artırdı.

2. Lig’deki Bursa ekibi umut saçtı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Karacabey Belediyespor, hazırlık maçlarına devam ediyor.

Mavi siyahlılar, deplasmanda karşılaştığı Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bey Çimento Bandırmaspor’a 1-0 mağlup olmasına rağmen özellikle ilkyarıdaki görüntüsüyle dikkat çekti.

Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanan maçta ev sahibine galibiyeti getiren golü 67. dakikada Dimitrios Manos kaydederken Karacabey Belediyespor, 90. dakikada Bekir Can Kara ile penaltı atışını değerlendiremedi.

LİGE HAZIR GİRECEĞİZ

İyi yolda olduklarını belirten Karacabey Belediyespor Basın Sözcüsü Mustafa Kuzu, “Bandırmaspor gibi bir takım karşısında ilk yarıdaki oyunumuz lig öncesi bizi sevindirdi. Mağlup olmamıza rağmen takımın gösterdiği performanstan memnunuz. Cumartesi günü Karacabey’de Somaspor ile son hazırlık maçımızı oynayacağız ve hazır bir şekilde lige gireceğiz” dedi.

STOPERE TAKVİYE YAPILACAK

Savunmaya bir transfer yapacaklarını belirten Kuzu, “Stopere bir takviye yaparak transferi tamamlamayı düşünüyoruz. İyi bir takım olduk. İnşallah geçen sezon yarım kalan işi tamamlayıp bu sezon şampiyon olarak 1. Lig’e yükselmek istiyoruz” diye konuştu. Karacabey Belediyespor, ligdeki ilk maçında 27 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’de Bucaspor 1928’i konuk edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X