2.Lig’deki Bursa ekibin başkanından Bursaspor açıklaması!

Karacabey Belediyespor Başkanı Ekrem Senal, basın mensuplarıyla biraraya geldiği toplantıda yeni sezon hedeflerini ve kulüp planlamasını anlattı.

2.Lig’deki Bursa ekibin başkanından Bursaspor açıklaması!

“Karacabey Belediyespor, Karacabey’in göz bebeği.” diyen Başkan Senal, “Biz Karacabey’in potansiyelini biliyoruz, yapısını da biliyoruz. Sıfırdan bir takım aldık, 22 tane yeni transfer yaptık ve geçen sezondan sadece 3 oyuncumuz kaldı. İyi transferler yaptığımızı düşünüyorum. Karacabey Belediyespor’u Karacabey’den götürmek gibi bir düşüncemiz yok. Burada başarılı olmak için hepimiz çok çalışacağız” dedi.

YERİNİ ALMA NİYETİMİZ YOK
Bursaspor’da her alanda görev yaptığını da belirten Başkan emrek Senal, “Bursaspor benim hayatımın en kıymetli varlığı ve bu şehrin bir markası. Karacabey Belediyespor, Karacabey ilçesine münhasır, bu ilçenin insanlarının sporla uğraşmasını ve bu ilçenin spor ile tanınmasını sağlamak amacıyla kurulmuş. Bursaspor bizim ağabeyimiz ve bu şehrin bir markası. Bizim Bursaspor’un yerini almak gibi bir niyetimiz yok. Bizim niyetimiz bulunduğumuz ilçeye hizmet etmek ve Türkiye’de spor anlamında en iyi şekilde tanıtmak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X