2.Lig’deki Bursa ekibinde flaş ayrılık!

Karacabey Belediyespor yönetimi mukavelesi 31 Mayıs’ta bitecek teknik direktör Mehmet Ak ile yeni sözleşme imzalamama kararı alırken, 41 yaşındaki teknik adam mavi siyahlılara veda etti.

2.Lig’deki Bursa ekibinde flaş ayrılık!

Emre KURTBAY

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonu 68 puanla 7. basamakta bitiren ve play-off hattının dışında kalan Teco Karacabey Belediyespor, Teknik Direktör Mehmet Ak ile yollarını ayırdı.

Recep Çetin ve Bülent Akan’ın ardından mavi siyahlı ekibin bu sezonki üçüncü teknik adamı olan Ak, yaptığı açıklamayla Karacabey Belediyespor’dan ayrıldığını duyurdu.

31 Mayıs’ta sözleşmesi bitecek Ak, mavi beyazlı takımla çıktığı 18 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. 30 puan toplayan 41 yaşındaki teknik adam 1,67 puan ortalamasını yakaladı.

VEDA AÇIKLAMASI
Ayrılığı sosyal medya hesabından duyuran Mehmet Ak, “68 puan topladık fakat play-off için yeterli olmadı. Geriye dönüp baktığımızda elimizdeki imkanlar ile sonuna kadar mücadele gösteren bir takım vardı. Bu anlamda da oyuncularımı göstermiş oldukları mücadele ve çabalardan dolayı kutluyorum. Kulüp Başkanımız Sarp Yalçınkaya, Belediye Başkanımız Ali Özkan, yöneticilerimiz, kulüp müdürümüz, kulüp çalışanlarımız, oyuncularımız, teknik ekibim ve bize sonuna kadar destek olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Biz görev süremizin sonuna geldik. İleride tekrar yollarımızın kesişmesi dileğiyle Allah’a emanet olun” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X