2.Lig’deki Bursa ekibinden flaş transferler! Süper Lig’den bile var…

İstanbulspor’dan forvet Muhammet Berkay Tekke ile Zonguldak Kömürs’den kaleci Yüksel Egemen Yaylı’yı kadrosuna katan bordo beyazlılar kaleci Deniz Çörtlen ve stoper Yusuf Ziya Gümüş ile yollarını ayrıldı.

2.Lig’deki Bursa ekibinden flaş transferler! Süper Lig’den bile var…

Emre KURTBAY

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta iddialı başladığı sezonu inişli çıkışlı bir grafikle tamamlayan İnegölspor’da ikinci yarı öncesi transfer taarruzu başladı.

Her sezon transfer şampiyonu olmasına rağmen istediği saha sonuçlarını ve 1.Lig hedefini bir türlü yakalayamayan bordo beyazlılar Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor’dan 20 yaşında ve 1.86 boyundaki forvet Muhammet Berkay Tekke ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Muhammet Berkay Tekke

Fatih Tekke’nin oğlu olan Berkay, “Atacağım gollerle İnegölspor’u hak ettiği yerlere taşıdıktan sonra daha güçlü bir şekilde üst liglere transfer ve ülke futbolumuza uzun yıllar hizmet etmek istiyorum.” dedi.

KADRO YENİDEN YAPILANIYOR

Bordo beyazlılar Zonguldak Kömürspor’dan 20 yaşında ve 1.90 metre boyundaki kaleci Yüksel Egemen Yaylı ile de 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Yüksel Egemen Yaylı

Bu sezon 2.Lig Beyaz Grup’ta 13 maçta 17 gol yiyen Yüksel Egemen Yaylı, “İnegölspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum. Hedeflerim kendimi ve camiamı yukarı taşımak.

Benim içinde yeni bir macera. İki taraf içinde hayırlı olsun inşallah.” diye konuştu.

Bir taraftan kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren İnegölspor diğer taraftan kaleci Deniz Çörtlen ve stoper Yusuf Ziya Gümüş ile de karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X