TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Karacabey Belediyespor, uzun süredir aradığı golcüyü buldu. Mavi siyahlılar, geçen sezon 2. Lig’de Afjet Afyonspor forması giyen ve 33 maçta 8 gol atan 25 yaşındaki forvet Fatih Aktay ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
BONSERVİSİYLE ALINDI
Fatih Aktay için Karacabey Belediyespor’un belli bir bonservis ücreti ödediği öğrenildi. Başkan Vekili Davut Zirek’in de katıldığı imza töreninde konuşan Fatih Aktay çok mutlu olduğunu ve Karacabey Belediyespor’u hedefine taşımak için çok çalışacağını söyledi.

46 GOL ATTI
Altınordu altyapısından yetişen ve İzmir ekibinde oynadığı dönemlerde geleceği yıldızlarından olabileceği belirtilen 25 yaşındaki oyuncu, kariyerinde Altınordu’nun yanı sıra Niğde Anadolu FK, Serik Belediyespor ve Afjet Afyonspor formalarını giydi. Aktay 1. Lig’de 49, 2. Lig’de 91, 3. Lig’de ise 4 maça çıkarken toplamda 46 kez fileleri havalandırmayı başardı.


Flipboard