TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk hedefleyen İnegölspor, transferlerine devam ediyor. Bordo beyazlılar, 11. transferini Fransa’dan gerçekleştirdi. Fransa’nın Vannes takımından 20 yaşındaki gurbetçi orta saha oyuncusu Sergen Uzun ile 2 yıllık resmi sözleşme imzalandı.
2 YILLIK İMZA
kulüp tesislerinde, İnegölspor yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle 2 yıllık sözleşmeye imza atan Sergen Uzun, İnegölspor’a geldiği için mutlu olduğunu söylerken hedeflerinin İnegölspor’u üst liglere çıkarmak olduğunu ifade etti.

4 GENÇ PROFESYONEL OLDU
Diğer yandan İnegölspor, altyapısından yetişen 4 genç oyuncuyla profesyonel sözleşme imzaladı. Bordo beyazlı kulüp, kampta gösterdikleri performans ve Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın raporu doğrultusunda Mehmet Arda Akdeniz, Enes Bağdemir, Yusuf Ziya Gümüş ve Ömer Faruk Aslan ile profesyonel sözleşme imzaladı.


Flipboard