2.Lig’deki Bursa ekibine ilaç gibi gelen skor!

Karacabey Belediyespor, Yeni Mersin İdmanyurdu’nu 1-0 mağlup ederek 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

2.Lig’deki Bursa ekibine ilaç gibi gelen skor!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 5 maçtır galibiyete hasret kalan Karacabey Belediyespor, şeytanın bacağını kırdı. Mavi siyahlı ekip, 14. hafta maçında sahasında konuk ettiği Yeni Mersin İdmanyurdu’nu 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Mustafa Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın 12. dakikasında konuk ekipten Ferhan Evren, direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Rakibi üzerinde baskı kuran Karacabey Belediyespor, 36’da Ömer Faruk Yücel’in attığı golle devre arasında 1-0 önde girdi.

PUANINI 16 YAPTI

Eksik oynayan rakibi karşısında ikinci yarıda farkı artırmak için bastıran Karacabey Belediyespor, ikinci golü bulamazken kalesini de gole kapatmayı başardı ve karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmayı başardı.

Bu sonuçla 5 maç aradan sonra galiibiyetle tanışan ve Teknik Direktör Ahmet Taşyürek yönetiminde ilk kez kazanan Karacabey Belediyespor, puanını 16’ya yükseltti. Mavi siyahlı ekip, 15. haftayı fikstür gereği BAY geçecek. 16. hafta maçında ise 3 Aralık Pazar günü Ankaraspor’a konuk olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X