2.Lig’deki Bursa ekibine Şanlıurfa’da tarihi hezimet!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak çıkışa geçen, 26 puanla 16. basamakta yer alan İnegölspor, deplasmanda Şanlıurfaspor’a 8-0 yenilerek tarihi bir sonuca imza attı.

2.Lig’deki Bursa ekibine Şanlıurfa’da tarihi hezimet!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak çıkışa geçen, 26 puanla 16. basamakta yer alan İnegölspor, Şanlıurfaspor karşısında tarihi bir hezimete uğradı: 8-0.

Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanan mücadelede varlık gösteremeyen bordo beyazlı temsilcimiz, unutamayacağı bir yenilgiye imza atmış oldu.

Ev sahibi ekibin gollerini, 1 ve 6. dakikada Doğacan Diker, 9’da Bünyamin Balat, 27 ve 62. dakikalarda Kemal Rüzgar, 74’te Yakup Alkan, 90’da Mert Çapar ve 90+6. dakikada Alpay Koçaklı kaydetti.

Bu sonuçla 26 puanla 16. sırada kalan İnegölspor, 25 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te Somaspor’u ağırlayacak…

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

  1. BURSA futbolunun gerşye gidişi sürüyor.Biz geriye giderken rakipler ilerliyormu hayır,Kısaca her gleen federasyon ülke futbolunu geriye götürmede yarışıyor.Yok stadlar yapılınca futbol kalkınır vs.Beyler gençlere ahlak,karakter,futbolu sevmek ve meslek olarak seçiyorsa değer verecek bilgi,eğitimi vermediğimiz sürece bu sütçü beygiri misali dön baba döenleim daima geriye gidelim olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X