2.Lig’deki Bursa ekibine yeni pilot takım! İmzalar atıldı…

İnegölspor, yeni sezonda BAL’da mücadele edecek olan Erka Akhisarspor ile pilot takım anlaşması imzaladı.

2.Lig’deki Bursa ekibine yeni pilot takım! İmzalar atıldı…

TFF 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek Bursa temsilcisi Erka Akhisarspor ile pilot takım anlaşması imzaladı. Kulübün yeni tesislerinde düzenlenen imza törenine İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, Erka Akhisarspor Başkanı Bülent Yağcı ile iki kulübün yöneticileri katıldı.

TECRÜBE KAZANACAKLAR
İmza töreninde açıklamalarda bulunan İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, bu anlaşmanın iki kulübün de faydasını olduğunu belirterek genç oyuncuların daha çok süre alıp tecrübe kazanmaları gerektiğini söyledi. Bu amaçla bu anlaşmayı yaptıklarını aktaran Ademoğlu, bazı genç oyuncuların pilot takım anlaşması imzaladıkları Erka Akhisarspor’da değerlendireceklerini ifade etti.

İLÇENİN MARKASI
Erka Akhisar Spor Kulüp Başkanı Bülent Yağcı ise, İnegölspor’un ilçenin markası olduğunu dile getirirken, İnegöl’deki gençlerin önemli kulüplerde oynaması ve İnegölspor’un iyi yerlere gelmesi için böyle bir karar aldıklarını söyledi. Yağcı, alınan kararın hayırlı olmasını dilediğini de sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X