2.Lig’deki Bursa ekibinin kader maçı! Prim yağmuru…

İnegölspor bugün Batman Petrol ile ligde kalma yolunda kader maçına çıkıyor… Bordo beyazlıların kazanmaktan başka çaresinin olmadığı kritik mücadele İlçe Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak.

2.Lig’deki Bursa ekibinin kader maçı! Prim yağmuru…

Geçen hafta Hes İlaç Afyonspor’u deplasmanda 1-0 yenerek TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta puanını 32’ye yükselten İnegölspor, bugün bir basamak üzerindeki 35 puanlı Batman Petrolspor ile adeta kader maçına çıkacak.

İnegöl İlçe Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak kritik mücadeleyi Ankara Bölgesi A klasmanı hakemi Alper Aksu yönetecek. Bordo beyazlılar taraftarının da desteğiyle Batman Petrol’u devirip ligde kalma yolunda dev bir adım atmak istiyor. Bugünkü maçta öğrenciler maraton tribününe ücretsiz giriş yapabilecek. Stadyuman tamamen dolması bekleniyor.

PRİM YAĞMURU
İnegölspor yönetimi ligde kalma yarışında büyük öneme sahip Batman Petrolspor maçı için kesenin ağzını açtı. Yönetim galibiyet halinde futbolculara 100 bin lira prim verileceğini açıkladı. İlçede başlatılan prim kampanyası da yoğun ilgi görüyor.

İnegöl Karadeniz Güvenspor Başkanı Abdul Ergün ve İnegöl Kafkasspor Başkanı Celal Ter Batman Petrol galibiyeti için 75’er bin lira prim desteği vereceklerini açıkladı. İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Zeki Şahin kalan maçlarında alınacak galibiyetler için 200 bin TL prim desteği vereceğini açıkladı. Santra Mobilya sahibi Talha Öziş de ligin kalan 7 maçı için 30 bin TL prim desteği verecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X