2.Lig’deki Bursa ekibinin yeni hocası imzayı attı!

Karacabey Belediyespor, 2019-2021 yılları arasında da takımı çalıştıran ve 3.Lig’de şampiyonluk yaşadığı deneyimli teknik adamla anlaştığını duyurdu.

2.Lig’deki Bursa ekibinin yeni hocası imzayı attı!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’taki temsilcilerimizden Karacabey Belediyespor, daha önce anlaşma sağladığı teknik direktör Erdoğan Yılmaz ile bir yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Mavi siyahlı kulüpten yapılan paylaşımda, “Hoş geldin Erdoğan Yılmaz! Kulübümüz şampiyon teknik adam Erdoğan Yılmaz ile anlaşmıştır. Yılmaz ve ekibine başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

2019-2021 yılları arasında da Karacabey Belediyespor’u çalıştıran deneyimli teknik adam Erdoğan Yılmaz, Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk yaşamıştı. Kulüp hisselerinin yüzde 51’ini Ekrem Senal’ın aldığı mavi siyahlılarda 2. kez görev yapacak olan 57 yaşındaki Yılmaz, geçen sezon Muş 1984 Muşspor’u çalıştırdı.

Kolları sıvadılar

Karacabey Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına teknik direktör Erdoğan Yılmaz gözetiminde başladı. 1 saat 10 dakika süren ilk antrenmanda Karacabey Spor Salonu’nda gerçekleşti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X