2.Lig’deki Bursa takımı yeni sezonun startını verdi!

İnegölspor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. Teknik Direktör Murat Yoldaş 3 haftalık çalışma programının ardından hazırlık maçları için kampa gitmeyi düşündüklerini belirterek, “Oyuncularımızdan pozitif enerjiler alıyoruz. En iyi şekilde lige gireceğimizi düşünüyorum.” dedi.

2.Lig’deki Bursa takımı yeni sezonun startını verdi!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz İnegölspor’da yeni sezon hazırlıklarına start verildi.

Kulüp tesislerinde toplanan bordo beyazlılar Teknik Direktör Murat Yoldaş yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Yoldaş’ın oyuncularla yaptığı konuşmanın ardından ısınma hareketleriyle başlayan idman, düz koşu ile sürdü. İnegölsporlu futbolcular daha sonra pas ve istasyon çalışması gerçekleştirdi.

EKSİKLERİMİZ VAR
Teknik Direktör Murat Yoldaş yeni sezonun hayırlı olması dileğinde bulunarak şunları söyledi:

“2023-2024 sezonu camiamız için İnegölspor’umuz için hayırlı uğurlu olsun inşallah. Eksikte olsa kampımızı başlattık. Kampın çok güzel geçeceğine inanıyorum. Oyuncularımızdan pozitif enerjiler alıyoruz. İnegöl’de 3 haftalık bir çalışma süremiz var. Ondan sonra hazırlık maçları için kamp düşünüyoruz. 26 Ağustos’a kadar da çok güzel bir şekilde hazırlanıp, en iyi şekilde lige gireceğimizi düşünüyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X