2. Lig’deki Bursa temsilcisi uzatmada yıkıldı

Bursaspor’u yakından ilgilendiren maçta Karacabey Belediyespor, deplasmanda Zonguldak Kömür’e 90+8. dakikada yediği gol ile 2-1 mağlup oldu.

2. Lig’deki Bursa temsilcisi uzatmada yıkıldı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 33 puanla rahat konumda yer alan Karacabey Belediyespor, 28. hafta maçında deplasmanda karşı karşıya geldiği 16 puanla düşme hattında yer alan Zonguldak Kömürspor’a 90+8. dakikada yediği gol sonrasında 2-1 mağlup oldu.

Bu sonuçla 33 puanda kalan mavi siyahlı ekip, haftayı 9. basamakta tamamladı.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısını ev sahibi Zonguldak Kömürspor Mehmet Gürkan Öztürk’ün 38’de attığı golle 1-0 önde tamamladı.

PUANSIZ AYRILDI

İkinci yarıya iyi başlayan ve 66’da Serhat Kot ile eşitliği sağlayan Karacabey Belediyespor, galibiyet golünü bir türlü bulamadı.

Dakikalar 90+8’i gösterdiğinde Zonguldak temsilcisi Yusuf Buğra Koşal ile skoru 2-1 yaptı ve mücadeleden bu skorla galip ayrılan taraf oldu.

Ev sahibi ekipte Hakan Çevik 90+10’da kırmızı kart gördü. Karacabey Belediyespor, 28. hafta maçında cumartesi günü saat 14.00’te 1461 Trabzon FK’yı ağırlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X