2 minik kardeş gözyaşlarıyla toprağa verildi

Bartın’da Özbaşı Köyü’nde evlerinde çıkan yangında alevlerin arasında kalarak yaşamını yitiren kardeşler 1 yaşındaki İsa Eymen ile 2 yaşındaki Nisa Gül Altunbaş gözyaşlarıyla toprağa verildi.

2 minik kardeş gözyaşlarıyla toprağa verildi

Olay, dün saat 14.30 sıralarında Rümeysa ve Musa Altunbaş çiftine ait 2 katlı evin alt katında çıktı.

35 yaşındaki eşi Musa Altunbaş’ın ormanda çalışmaya gitmesinin ardından iddiaya göre 35 yaşındaki Rümeysa Altunbaş da çocuklarını evde bırakarak odun kesmek için bahçedeki odunluğa indi.

Genç kadının odun kestiği sırada evde yangın çıktı. Sobadan çıkan kıvılcımın neden olduğu tahmin edilen yangın kısa sürede büyürken, İsa Eymen ile ablası Nisa Gül evde alevlerin içerisinde kaldı. Yangının söndürülmesinin ardından eve giren itfaiye ekibi iki çocuğun cansız bedeniyle karşılaştı.

Yangında yaşamını kaybeden iki kardeş için köyde kılınan cenaze namazı sırasında yakınları gözyaşlarına boğuldu. İsa Eymen ile Nisa Gül Altunbaş kardeşlerin tabutlarına sarılan amcaları 55 yaşındaki Hüseyin Altunbaş gözyaşı döktü. Baba Musa Altunbaş ise cenaze namazı sırasında yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durdu. İki kardeş Özbaşı Köyü Merkez Cami’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X