‘2 puan kaybettik ama futbol umut verdi’

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Kocaeli Birlik beraberliğini böyle yorumladı.

‘2 puan kaybettik ama futbol umut verdi’

Abdullah Tanış

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 6. hafta maçında sahasında konuk ettiği Kocaeli Birlikspor’u ile 1-1 berabere kalan İnegölspor’da Teknik Direktör Murat Yoldaş, ‘Evimizde 2 puan kaybettik ama ortaya koyduğumuz performansla taraftarlara keyifli bir maç izlettik’ dedi. Yoldaş, ‘Rakip ilkyarıda erken bir gol bulunca dirençleri arttı. Son dakikada yakaladığımız pozisyonu değerlendirebilseydik 3 puanla soyunma odasına gidecektik ancak nasip olmadı’ dedi.

Telafi ederiz

Kaybedilen puanları telafi edeceklerini vurgulayan Murat Hoca, ‘Oyuncularımı kutluyorum. Mücadeleci, heyecanlı, zevkli bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Çünkü sonuna kadar kovalayan ve teslim olmayan bir takımımız var. Gittikçe performansımız artacaktır. Ligin zorlu maratonunda devamlı kazanarak gitmek zor olabiliyor. İçerideki maçı kazanmamız tabii ki seri yakalamamız anlamında çok iyi olacaktı, ama önümüzde bir Sarıyer sınavı var. İnşallah burada kaybettiğimizi orada telefi etmeyi düşünüyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X