‘2 puan kaybettik, çok şeyler kazandık’

Olay Spor’a konuşan Hamza Hoca, Başakşehir maçı için çarpıcı bir tespitte bulundu. Hüseyin Göçek, Necid’in ilk kartında hatalıydı’ diyen genç teknik adam ’10 kişi kalmamıza rağmen maçın sonuna kadar iyi oyun ve iyi mücadele vardı. Batalla ve Deniz’in de k

‘2 puan kaybettik, çok şeyler kazandık’

Yeşil Bursa ile Maltepespor arasındaki dün oynanan maçı izleyen Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Olay Spor’a önemli açıklamalar yaptı. 

İlk olarak 3-3 sona eren Başakşehir maçıyla ilgili konuşan Hamza Hoca, ‘İyi oynadığımız bir maçı ve 3-1 öne geçtiğimiz bir karşılaşmayı 3-3 bitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ancak bu 90 dakikanın sevindiren tarafları çok fazla. 10 kişi kalmamıza rağmen maçın sonuna kadar iyi oyun ve iyi mücadele vardı. Kaybettiğimiz 2 puan gibi duruyor, fakat kazandığımız başka şeyler var’ dedi.

ÖNCEKİ SARI KART YANLIŞTI

Verdiği kararlarla camianın tepkisini çeken hakem Hüseyin Göçek hakkında da açıklamalarda bulunan genç teknik adam, ‘Orada Necid’in dirseğini görmedim. Adamın kafasını soktuğun görmüştüm. Aslında öyle oldu. Necid’in sarı kartı doğru. Fakat önceki sarı kartı yanlıştı. Necid’in önünü kesen Mossoro’ydu. Verdiğim tepki için özür diledim hakemden. Necid’in dirseğini kaçırması lazımdı’ diye konuştu.

DENİZ BİZİ SEVİNDİRDİ

Sercan Yıldırım’ın da maçtan sonra kırmızı kart gördüğünü ifade eden Hamzaoğlu, ‘Sercan’ın maçtan sonra bir tepkisi oldu. Bakalım inşallah bir şey olmaz. O anlık bir tepkiydi. Ciddi bir ceza gelmez inşallah’ dedi. Yeni transferler Batalla ve Deniz’in performansını da değerlendiren Hamza Hamzaoğlu şöyle konuştu: ‘Olumlu katkı verdiler. Batalla, Bursaspor’un eski oyuncusu ve çabuk adapte oldu. Deniz’in kısa sürede adapte olması da bizi çok ama çok mutlu etti.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X