2 takıma sponsor aranıyor

Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor’un isminin Büyükşehir Belediyesi Bursaspor olması gündemde. Erkek basket takımı için bir kaç firma ile temaslar sürüyor.

2 takıma sponsor aranıyor

Yüksek ödemeler nedeniyle büyük kriz yaşayan Bursaspor’da Başkan Ali Ay ve ekibi, bazı küçülmelere giderek, maliyetleri düşürmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil beyazlı yönetimin, futbolun dışında basketbol ve voleybol da başarılı bir sezon geçirilmesine karşın yüksek bütçelerin harcandığı bu branşlar için sponsor arayışlarına girdiği iddia edildi. 

Masaya oturulacak

Kadınlar Voleybol 3.Ligi’nde Final Grubu’nda yer alarak bir üst lige göz kırpan bayan takımı için Büyükşehir Belediyesi ile görüşmeler sürüyor. Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor’un isminin Büyükşehir Belediyesi Bursaspor olması gündemde. Bu sezon flaş sonuçlara imza atarak Basketbol 1.Ligi’ne çıkmaya çalışan Erkek Basketbol Takımı’na da Bursa’da yer alan büyük firmalarla yakın zamanda masaya oturulacağı gelen haberler arasında.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X