2 yıl hapse çarptırıldı yine uyuşturucu satarken yakalandı

Bursa’da hakkında kesinleşmiş 2 yıl 1 ay hapis cezasıyla aranılan kişi, polis ekiplerini fark edince elindeki satışa hazır uyuşturucu madde bulunan poşeti atıp kaçtı. Kovalamaca sonrası yakalanan şüpheli ve arkadaşında 37 gram metamfetamin uyuşturucu madd

2 yıl hapse çarptırıldı yine uyuşturucu satarken yakalandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü, hakkında kesinleşmiş 2 yıl 1 ay hapis cezası bulunduğu için aranılan H.Ç.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, zanlının kullandığı aracın plakasını belirledi. Araç polis ekiplerince durduruldu. Araçtan inen H.Ç., elinde bulunan poşeti atıp kaçmaya başladı. Yaşanılan kısa kovalamacanın ardından H.Ç. ve arkadaşı M.M. yakalandı. 

Yapılan incelemede H.Ç.’nin yere attığı poşette alüminyum folyaya sarılı 32 çıkı halinde toplamda 37 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Yavuz Selim Polis Merkezi Amirliği’ne götürülen H.Ç. ve M.M. hakkında, ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak’ suçundan işlem yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X