20 maç istedi transfer gerçekleşmedi

PSG’nin 19 yaşındaki sağ beki Alec Georgen’in Bursaspor’a gelememe hikayesi oldukça ilginç.

20 maç istedi transfer gerçekleşmedi

Bursaspor’da transfer döneminde yaşanan ilginç gelişmeler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Uzun süre savunmanın sağına oyuncu bakan yeşil beyazlılar, PSG’nin 19 yaşındaki oyuncusu Alec Georgen ile de ilgilenmişti. Hatta Teknik Direktör Paul Le Guen, Georgen’in babası Pascal Georgen ile el sıkışmış ancak iki kulüp arasında pürüzler çıkmıştı. Fransız kulübünün genç oyuncu için 20 maç oynama garantisi istemesi sonrası transfer rafa kaldırılmıştı. 

ŞANS GELMİYOR

Fransa’nın ünlü yayın organı Lequipe gazetesine açıklamalarda bulunan baba Georgen ‘Paul Le Guen oğlum ile yüz yüze bir görüşme gerçekleştirmişti ve bu görüşmenin ardından Alec, Türkiye’ye gitmeye oldukça istekliydi. Ancak daha sonra Paris Saint-Germain oğluma izin vermedi. Şimdi kendisine şans da vermiyor. Unai Emery genç insanlara güvenmiyor. Kulübün büyüklüğü göz önüne alındığında kendisi ve PSG için karmaşık olduğunu biliyorum, ancak tutarlı olmalıyız.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X